Pagina web www.culturabraila.ro este proprietatea Casei de Cultura a Municipiului Braila, denumita in continuare Casa de Cultura Braila.

Utilizarea site-ului www.culturabraila.ro implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si Casa de Cultura Braila , de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea site-ului www.culturabraila.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Casa de Cultura Braila , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

[ Comunicari electronice ] Utilizarea site-ului www.culturabraila.ro implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul www.culturabraila.ro . Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

[ Politica de confidentialitate ] www.culturabraila.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. www.culturabraila.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse. www.culturabraila.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

[ Copyright ] Tot continutul site-ului www.culturabraila.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Casa de Cultura Braila si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.culturabraila.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin www.culturabraila.ro sau Casa de Cultura Braila , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze www.culturabraila.ro sau Casa de Cultura Braila .

[ Legaturi ] Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe www.culturabraila.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive. Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.culturabraila.ro , nu implica faptul ca institutia este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri. Casa de Cultura Braila nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.culturabraila.ro , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

[ Accesul la site ] Casa de Cultura Braila garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul www.culturabraila.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al Casa de Cultura Braila. De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre www.culturabraila.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

[ Descrierea continutului ] www.culturabraila.ro si Casa de Cultura Braila incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, Casa de Cultura Braila nu garanteaza ca descrierea informatiilor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care informatiile si materialele nu corespund scopului pentru care au fost publicate.

[ Limitari ale responsabilitatii ] Site-ul www.www.culturabraila.ro, informatiile si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie. Casa de Cultura Braila nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site se face pe propriul risc. Casa de Cultura Braila nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Casa de Cultura Braila nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.culturabraila.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

[ Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii ] Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.culturabraila.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Casa de Cultura Braila.

[ Modificari ] Casa de Cultura Braila isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.culturabraila.ro , politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Utilizatorul www.culturabraila.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre Casa de Cultura Braila , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.