Ziua Porților Deschise

  • 09:00

ZIUA PORȚILOR... Copy 300x212 Ziua Porților Deschise      Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, Ziua Porților Deschise, la sediul său din Piața Poligon nr.2. Acțiunea include o serie de evenimente a căror menire este de a face cunoscută activitatea instituției.

        Programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul:

Clipa cercului de folk 212x300 Ziua Porților Deschise

  • 10.30 – 11.30 – Clipa cercului de folk – Spectacol de muzică folk oferit de membrii Cercului de chitară, coordonat de profesorul Dumitru Popescu

  • 11.30 – 12.30 – Astăzi ne distrăm cu Caragialespectacol oferit de membrii Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonatori actrițele Flori Popa și Cătălina Nedelea. Este vorba despre un spectacol de copii, realizat de actrița Cătălina Nedelea, în care sunt jucate personajele lui Caragiale, un colaj din O noapte furtunoasă și schițele Domnul Goe și Bubico, avându-i în distribuție pe Teodora Hahui, Amalia Ion, Maia Grigorescu, Maria Surdu, Ilie Androne, Laur Cristian, Darius Stan și Rareș Cambur.

FOLK DE SEARĂ  232x300 Ziua Porților Deschise

  • 16.30 – 17.45 – Folk de seară – Spectacol de muzică folk oferit de membrii Cercului de chitară, coordonat de profesorul Dumitru Popescu

  • 18.00 – 19.00 – Fluturele care nu mai zboară, de Mara Popescu, spectacol oferit de membrii Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonatori actrițele Flori Popa și Cătălina Nedelea. În distribuție Andi Gheorghiță, Cătălina Comșa, Costa Panait, Alexandru Bobocea și Adriana Bibicu.

           Pe toată durata evenimentului, în intervalul 09.00 – 19.00 vor putea fi vizitate expoziția de desene intitulată Umorul face fețe-fețe, a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția Afișe, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila. Totodată, cei interesați vor putea complete fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției: canto muzică ușoară și populară, chitară, mandolină, acordeon/orgă, instumente de suflat, artă fotografică, teatru, dans modern.

      Pentru vizualizarea fotografiilor de la Clipa cercului de folk apăsați aici.

      Pentru vizualizarea fotografiilor de la Astăzi ne distrăm cu Caragiale apăsați aici.

       Pentru vizualizarea fotografiilor de la Folk de seară apăsați aici.

      Pentru vizualizarea fotografiilor de la Fluturele care nu mai zboară apăsați aici.

        Galerie video