Toamna în cartier

  • 13:00

afiș 212x300 Toamna în cartier       Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, în perioada 12-16 noiembrie 2019, la filiala din cartierul „Nedelcu Chercea”, ediția XX a manifestărilor culturale și sportive reunite sub genericul „Toamna în cartier”.

     Acțiunile demarează, azi, cu un concurs de șah. Mîine va avea loc un concurs de desene cu tema „Din nou la școală”, iar joi este programat un concurs de tenis de masă. Finalele tuturor concursurilor vor avea loc vineri. Toate acțiunile vor începe la ora 13.00 și se vor  desfășura în sălile filialei din cartier.

PROGRAM 212x300 Toamna în cartier

       Manifestările se vor încheia, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala Mare a Casei de Cultură „Nedelcu Chercea”, cu un spectacol intitulat „Din nou la școală”, ce va fi oferit de Ansamblul „Valurile Dunării”, dirijor Marius Mugur Anghelescu, precum și de grupuri artistice ale școlilor gimnaziale „Radu Tudoran” și „Nedelcu Chercea”.

       Spectacolul va include cîntece și poezii legate de începutul anului școlar, dar și piese din comoara folcorului românesc, cu cântece de bucurie, de rod al toamnei și de joc. Grupul de mandoline va susține piese orchestrale și solistice, iar vocal ansamblul va interpeta o serie de prelucrări folclorice.