Steaua fără nume

  • 18:00

                                                                                                                                                            

IMG 1795 196x300 Steaua fără nume

 Steaua fără nume,

               în mansarda Casei Goangă

     Celebra piesă a scriitorului brăilean Mihail Sebastian va fi jucată de tinerii din cadrul cercului de teatru al Casei de Cultură, într-un spectacol regizat de Cătălina Nedelea, actriță a Teatrului Maria Filotti

    Brăila se află, anul acesta, într-o sărbătoare culturală perpetuă. Lucru, de altfel, normal, ținând cont că aniversează 650 de ani de atestare documentară. Iar a sărbători Brăila așa cum se cuvine, înseamnă să-i cinstești reprezentanții de seamă. Între personalitățile marcante cu care urbea se mândrește se află și scriitorul Mihail Sebastian, unul dintre cei mai mari prozatori români din perioada interbelică.

     Asociaţia Culturală Ludik Art, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Brăila, vă invită, miercuri, 21 martie 2018, de la ora 18.00, în mansarda Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă, să vizionați Steaua fără nume, o piesă de teatru de senzație, un spectacol plin de emoție, pus în scenă de tinerii Cercului de teatru al Casei de Cultură, sub bagheta regizorală a Cătălinei Nedelea, actrița Teatrului Maria Filotti.

     “Vorbim de un eveniment cultural și de o grupă de adolescenți cu profil real, însetați de cunoaștere și povești. Ei sunt cei care se vor bucura de aplauzele noastre și ne vor încânta cu această minunată piesă de teatru. Steaua Fără Nume, de Mihail Sebastian, este o piesă de teatru spumoasă, comedie plină de intimitate, poezie, nostalgie. O poveste de dragoste, aidoma unei explozii cosmice, scutură din temelii universul micii urbe și va fi pusă în scenă de sclipitorii noștri adolescenți”, este declarația-invitație a actriței Cătălina Nedelea, totodată fondatoarea Ludik Art.  

     Din distribuție fac parte tinerii Iulian Mihăilă, Ana Maria Ason, Bogdan Alexandru Ciurea, David Cristian Sigmund, Corina Andreea Preda, Denisa Andreea Gagu, Sara Maria Oncioiu, Ana Maria Vasile și Răzvan Marcu Andre.

      Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI