Preșul

  • 18:00

Afiș PREȘUL 214x300 Preșul     Asociaţia Culturală Ludik Art, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Brăila, vă invită, miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 18.00, în mansarda Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă, să vizionați piesa Preșul, de Ion Băieșu, un spectacol realizat de actrița Cătălina Nedelea cu tinerii Cercului de teatru al Casei de Cultură.

       “Am scris această piesă pentru a-i face pe oameni să râdă, afirma Băieșu la nașterea textului. Pieasa plină de umor e despre omul de ieri, omul de azi, despre traiul în común la bloc și relațiile între vecini. Spectacolul este o oglindă a vieții noastre, fără a fi încadrată într-un timp anume, tóate lucrurile dovedind că omul nu se schimbă”, spune actrița Cătălina Nedelea, adăugând că trupa de adolescenți vă așteaptă cu emoție să râdem împreună! ”

       Din distribuție fac parte tinerii David Sigmund, Ana Maria Vasile, Costa Panait, Corina Preda, Buracioc Cristian, Claudia Hatos, Andreea Caraua, Alexandru Bobocea, Denisa Gagu, Anamaria Ason, Dicianu Maria și Gheorghiță Andrei.

            Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI

            Galerie foto

45331049594 f20c87ca5c z Preșul