Noaptea Cercului de folk

  • 21:00

      Vineri, 27 decembrie 2019, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă e noapte albă! Nu este petrecere, nu începe Revelionul mai devreme, dar nimeni nu doarme, toată lumea cântă, citește, recită și se joacă! Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit încă o Noapte a Cercului de folk, la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor.

         Chiar dacă începe la ora 21.00 și se termină a doua zi, la ora 9.00, seara include foarte multe activități care, cu siguranță, nu-i va plictisi pe participanți.

         Pe parcursul celor 12 ore, se vor cânta colinde și cântece de iarnă, vor fi prezentate/propuse cărți, vor avea loc recitaluri individuale sau de grup, va avea loc o sesiune de întrebări/răspunsuri/discuții, vor fi vizionate concerte. Cum ne văd alții pe noi și noi pe alții va constitui tema unui joc la care participă toți cei prezenți, joc în care fiecare notează pe o coală de hârtie personalizată o părere anonimă despre toți ceilalți în parte. La sfârșitul jocului, fiecare participant va citi părerea celorlați despre el.

         Lista acțiunilor poate suferi modificări, căci noaptea este lungă…

            Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați aici!