Noaptea Cercului de folk

  • 20:00

      Noapte plină, mâine, la Casa Memorială “Petre Ştefănescu-Goangă”, cu cântec, joc și…carte bună! Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit încă o “Noapte a Cercului de folk”, la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor.
…… …Începând cu ora 20.00, timp de aproape 12 ore, tinerii participanți vor cânta colinde și cântece de iarnă (la chitară, în principal, dar sunt permise și alte instrumente, precum tamburinele sau zurgălăii), vor prezenta/propune cărți (fiecare participant propune o carte preferată/deosebită pentru el și citește un fragment pe care îl consideră reprezentativ), vor avea loc recitaluri individuale sau de grup (cei care stăpânesc chitara/arta cântului și îndrăznesc să împărtășească cu ceilalți bucuria de a cânta vor susține un recital singur sau cu un prieten drag) și, nu în ultimul rând, va fi vizionat un film artistic.
….. ….Așadar, fără computere, tablete sau smartphone-uri, folosind ca liant arta, se va socializa clasic, se vor lega noi prietenii sau se vor betona cele deja existente.

Galerie foto

Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI

46469627772 bbb53ecfa7 z Noaptea Cercului de folk