Măști

  • 12:00

Invitație 224x300 MăștiAfiș 231x300 Măști     

    

…..

    

    

    

    

     Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, vineri, 13 noiembrie 2020, la vernisajul expoziției de grafică de șevalet, gravură și fotografie, intitulată Măști, a artistei plastice Dora Maria Dobârniceanu. Vernisajul are loc la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă, de la ora 12.00.

      Dora Maria Dobârniceanu are 16 ani și este elevă a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din București. A participat la numeroase concursuri de profil, a expus lucrări în cadrul unor expoziții colective, o parte dintre ele sub coordonarea profesoarei Ileana Victoria Dragomirescu.

      În noiembrie 2018, a organizat prima expoziție personală, care a reunit 35 de lucrări de grafică de șevalet, intitulată Din povești…, la Casa de Cultură Friederich Schiller din București. Cea de a două expoziție personală, Rugă pentru cele uitate, a fost organizată, un an mai târziu, la Casa Memorială George Enescu din Sinaia.

      Anul acesta, Dora Maria Dobârniceanu a obținut trei premii întâi la Concursul Național Margareta Sterian (Buzău) – pictură, grafică și fotografie și mențiune la Concursul Național Fereastră spre viitor (București).

     ..  Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați aici!