Maratonul Cercului de folk

  • 13:00

Pick up 300x192 Maratonul Cercului de folk   

   

     

   

     

         Sâmbătă, 22 aprilie 2017, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă este marathon, dar nimeni nu aleargă, toată lumea cântă, citește, recită și ascultă vinyl-uri! Casa de Cultură a Municipiului Brăila a pregătit Maratonul Cercului de folk, la care vor participa membrii cercului, alături de prietenii și invitații lor.

        Cursa începe la ora 13.00 și se termină la ora 20.00, cu un program lejer care, deși include multe activități, nu-i va plictisi pe participanți și toți vor reuși să treacă linia de sosire neepuizați.

        Pe parcursul celor șapte ore, tineri și tinere, cu chitară sau fără, vor cânta, singuri sau în grup, muzica sufletului lor, Folk. Aceeași tineri, băieți și fete, vor citi și comenta, după înțelesul fiecăruia, din celebra carte Micul Prinț scrisă de Antoine de Saint-Exupéry.

        În final, un dispozitiv de mult uitat și căzut în desuetudine, pick-up-ul, va fi din nou în prim plan. Tinerii participanți vor lăsa deoparte smartphon-urile și tabletele cu mp3-uri și vor propune spre ascultare grupuri și soliști din perioada în care înregistrările muzicale se efectuau pe discuri de vinyl pe 33 și 45 de turații.

            Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI