Jucării care bucură copii

  • 10:30

     Asociația Culturală “Ludik Art” și Casa de Cultură a Municipiului Brăila, organizeaza evenimentul “Jucării care bucură copii!”. Acțiunea are loc duminică, 17 septembrie 2017, începând cu ora 10.30, în curtea fostei grădinițe „Micul Prinț”, din Piața Poligon, și reprezintă ocazia perfectă pentru transformarea spațiului respectiv într-un loc care împletește jocul cu frumosul și bucuria de a fi înțelept și darnic cu cei din jur.

     Scopul evenimentului este acela de a oferi copiilor rolul de a învăța cum să fie generoși și să surprindă emoție pe chipurile celor din jur cu surprize dăruite din suflet. Copiii participanți la eveniment vor fi proprii actori în piesa lor din grădina fermecată, unde vor învăța arta negocierii. Vor pune prețuri pe jucăriile lor și le vor vinde chiar ei, scopul fiind să bucure alți copii care nu dispun de jucării. Vor lua contact cu situații din viața reală și vor învăța să comunice, să dăruiască, să negocieze corect și să aprecieze calitatea lucrurilor.

      Copiii vor fi cei care îşi vor promova jucăriile în cadrul târgului. Astfel, evenimentul va fi un târg de jucării cu strângere de fonduri. Copiii vor descoperi primele reflexe de antreprenori, având totodată ocazia să înţeleagă valoarea banilor şi modul de funcţionare a sistemului de vânzare – cumpărare, elemente de care ei au mare nevoie pentru a descoperi lumea, așa cum este ea în toată esența. Un întreg proces de învățare și acceptare.

      Părinții se vor relaxa și se vor bucura să își vadă copiii cum învață să devină buni negociatori și nu le vor influența deloc gândirea sau deciziile. Copiii vor fi liberi să se exprime și să negocieze prețurile jucăriilor puse la vânzare de către ei.

      Evenimentul vine atât în ajutorul copiilor cu posibilități financiare, care vor învăța arta negocierii și definiția empatiei, cât și în sprijinirea copiilor defavorizați care merită mai mult și o copilărie fericită. Întreaga sumă care se va strânge în urma acestui târg de jucării va fi donată Grădiniței de la Albina, județul Brăila și altor grădinițe din mediul rural, pentru ca toți copiii care frecventează sălile acestor instituții să beneficieze de suport educativ, de material didactic, rechizite, jucării, instrumente școlare, condiții mai bune pentru o educație sănătoasă.

      Așadar, târgul începe la ora 10.30 și va fi anunțat de Marta Nechifor, animator de petreceri pentru copii, care va întreține si atmosfera evenimentului cu multă joacă și creativitate. Din ceea ce vând, copiii vor dona, însă chiar și părinții sau participanții la eveniment pot face donații pentru copiii grădiniței Albina.

        Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI

Galerie video