Întâlnirea Epigramiștilor

  • 17:30

Afiș epigramiști 212x300 Întâlnirea Epigramiștilor      Epigramistul tulcean Mihai Moleșag a câștigat Marele Premiu al celei de a XXXII-a ediţii a Festivalului Concurs „Întâlnirea epigramiştilor”, manifestare desfășurată la Brăila, la finele săptămânii trecute, în organizarea Casei de Cultură a Municipiului Brăila și Clubului Umoriştilor Brăileni (C.U.B.) „Ştefan Tropcea”.

      În cadrul Galei Laureaţilor, sîmbătă, la Sala „Avantgarde” a Teatrului „Maria Filotti”, au mai fost premiați Ionuț Daniel Țucă (Medgidia, Constanța), care a obținut locul I, Nichi Ursei (Rîmnicu Vîlcea) – locul II, Elis Râpeanu (București) – locul III, Mihai Batog Bujeniță (Iași), David Valentin (Orăștie, Hunedoara), Stelică Romaniuc (Ploiești), Alex Ștefam Sașa (Câmpina), Any Drăgoianu – (Țînțăreni, Gorj) și Cătălina Orșivschi (Vama, Suceava). Premiul special al revistei Țeapa la cub a fost acordat epigramistului Gheorghe Constantinescu (Brașov).

       Gala Laureaților a reunit câştigătorii concursului lansat în luna iunie a acestui an, provocare la care au răspuns 62 de epigramişti din ţară şi din străinătate, care au trimis 248 de epigrame, câte două pentru fiecare dintre temele „Dusul de nas” şi „Gol”.

     Spectacolul a cuprins suite de epigramă şi poezie umoristică, condimentate cu muzică, în interpretarea grupului Lyra din Măcin, cantautorilor Adelina Mihai şi Dumitru Popescu şi a fost prezentat de Raul Brebu, realizatorul Matinalului de la Radio „Magic FM” București.

            Pentru vizualizarea fotografiilor de pe Dunăre apăsați AICI

            Pentru vizualizarea fotografiilor de la Gala Laureaților apăsați AICI

…….   …Galerie video

………,….Regulamentul concursului poate fi studiat mai jos.