Întâlnirea Epigramiștilor

  • 17:00

       De regulă, de peste 30 de ani, la finele lunii septembrie, la Brăila sunt invitați cei mai buni epigramiști din România, să participe la tradiționala Gală a Laureaților Festivalului Concurs “Întâlnirea Epigramiștilor”, manifestare organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Clubul Umoriștilor Brăileni “Ștefan Tropcea”.
………Anul acesta însă, virusul pandemic a fost mai puternic decât umorul endemic, iar epigramiștii au rămas pe la casele lor, trimițând la Brăila doar săgețile de spirit. Rămași fără oaspeții mult așteptați, întruniți în jurul mesei rotunde, fără papion, dar cu mască, pe un fundal sonor diametral opus veseliei de odinioară, dominat de Bach, Schubert sau Boccherini, am ținut să-i onorăm pe cei care și-au trimis creațiile la festival.
………Așadar, cu promisiunea că “și-altădată, și-altădată, o s-o facem iarăși lată”, vă invităm să urmăriți un filmuleț pseudo vesel, în care veți afla câștigătorii celei de a XXXIII-a ediții a Festivalului Concurs Întâlnirea Epigramiștilor – Brăila 2020.

        Galerie video