Hristos în mijlocul nostru

  • 17:00

     Corul bărbătesc Armonia al Casei de Cultură a Municipiului Brăila a fost invitat să concerteze, duminică, 22 octombrie, la Așezământul Social Filantropic Sfântul Mare Mucenic Pantelimon din Lacu-Sărat, în cadrul unui proiect derulat de Protoieria Brăila și sprijinit de Primăria Municipiului Brăila.

      Intitulat Hristos în mijlocul nostru, proiectul se adresează tinerilor liceeni din municipiul Brăila și are în vedere dezvoltarea personală a acestora prin implicarea lor în activități de educare non-formală și de dezvoltare a spiritului organizațional. Proiectul a demarat, la începutul lunii octombrie, cu activități cultural artistice și de dezvoltare personală, numărul elevilor participanți ajungând la 100, în prezent.

     Activitatea începe printr-un program artistic (instrumental sau vocal, monologuri, cântece și jocuri populare) oferit de liceeni și este urmată de programul invitatului-surpriză adus de organizatori.

      Surpriza de duminică s-a numit Corul Armonia, care a susținut un recital cuprinzând prelucrări folclorice și, spre deliciul liceenilor, piese de muzică pop-rock.

      Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI

Galerie foto
37895638461 01503498a3 z Hristos în mijlocul nostru