Folk de Seară

  • 17:30

Folk de Seară 28 octombrie 212x300 Folk de Seară      Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 17:30, la un recital de muzică folk oferit de membrii grupului „Generaţii”. Spectacolul va avea loc în sala mare a Casei Memoriale „Petre Ştefănescu-Goangă”, din Piaţa Poligon nr. 2.

      Creat din dorinţa de a promova şi perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă și având ca motivație principală bucuria de a cânta și de a fi împreună, evenimentul se doreşte a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generaţii întregi. Vor cânta, Andra și Ioana Axente, Bianca Frâncu, Elena Panait, Raluca Tănase, Leonard Dafinoiu și Gabriel Sofrone.

      Grupul folk „Generaţii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998. Grupul este constituit din copii şi tineri cu vârste cuprinse între 8 şi 30 de ani, toţi membri ai Cercului de Chitară ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei cultural.

     În preambulul manifestării, vor putea fi vizitate expoziția de grafică și pictură intitulată Portrete, a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția Afișe, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila.

        Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm de muzică bună la… Folk de seară!

        Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI

Galerie video