Folk de Seară

  • 16:00

Afis A3 Folk de Seara 212x300 Folk de Seară

   Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 16:00, la un recital de muzică folk oferit de membrii grupului „Generaţii”. Spectacolul va avea loc în sala mare a Casei Memoriale „Petre Ştefănescu – Goangă”, din Piaţa Poligon nr. 2.

   Creat din dorinţa de a promova şi perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă și având ca motivație principală bucuria de a cânta și de a fi împreună, evenimentul se doreşte a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generaţii întregi. Vor cânta Denisa Dănilă, Andra și Ioan Axente, Marina și Nicolae Grama, Teodor Șcheaua, Bianca Frîncu, Elena Panait, Ana Maria Pîrgaru, Bianca Chiburță, Leonard Dafinoiu, Adelina Mihai, Ramona Bivoleanu și Dragoș Țuțulan.

   Grupul folk „Generaţii”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998. Grupul este constituit din copii şi tineri cu vârste cuprinse între 8 şi 30 de ani, toţi membri ai Cercului de Chitară ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei culturale.

   În preambulul manifestării va fi vernisată expoziția foto IPOSTAZE, lucrările fiind realizate de Mara Popescu, Bianca Țecu și Eduard Dafinoiu.

   Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm de muzică bună la… Folk de seară!

Galerie Video