Dor de Basarabia

  • 11:00

Afis Dor de Basarabia page 001 212x300 Dor de Basarabia     Casa  de  Cultură  a  Municipiului Brăila,  în    colaborare   cu   Asociaţia ProBasarabia  şi  Bucovina   –   filiala Vasile  Voloc,  Brăila  şi  Societatea  de Ştiinţe Istorice din România, organizează manifestarea cultural-artistică Dor de Basarabia, prilejuită de împlinirea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Acţiunea are loc, duminică, 26 martie 2017, începând cu ora 11.00, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă, din Piaţa Poligon nr. 2.

   În cadrul evenimentului, profesorul dr. Ştefan Aftodor, preşedintele Societății de Ştiinţe Istorice din România, filiala Brăila, va prezenta comunicarea Basarabia și unitatea națională la răscruce de veac și de vremuri.

     Programul artistic include un moment poetic susținut de Adrian Rusu, elev la Colegiul Economic Ion Ghica, un recital de folclor tradiţional românesc cu soliştii Casei de Cultură a Municipiului Brăila și momente muzicale oferite de grupul folk Generaţii, condus de profesorul Dumitru Popescu.

          Pentru vizualizarea fotografiilor apăsați AICI

     Galerie video